Auto-Jeni Oy

 

Auto-Jeni Oy

Vuonna 1992 perustettu Auto-Jeni Oy on Varkaudessa ja Pieksämäellä toimiva täyden palvelun Toyota-autotalo.

Avasimme 2008 uuden toimitalon Pieksämäellä sekä remontoimme täydellisesti Varkauden toimipisteemme. Pieksämäen toimipisteemme on 24.12.2016 tapahtuneen palovahingon jälkeen uusittu lähes täydellisesti. Nyt tilamme ja välineemme vastaavat täysin nykyaikaisen autotalon vaatimuksia molemmilla paikkakunnilla. Uudet toimitilat palvelevat paremmin niin asiakkaitamme kuin meitä itseämmekin. Tämä auttaa meitä tehostamaan toimintojamme ja koituu siis asiakkaamme eduksi.

Meiltä löydät sekä uudet Toyotat että hyvän valikoiman käytettyjä vaihtoautoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua myös kaikissa huoltoon, kolarikorjaukseen ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä.

Toyota Rent autovuokraamona voimme tarjota sinulle sijaisauton huollon ajaksi tai vaikkapa lomareissulle uuden Toyotan edullisella pakettihinnalla. Meiltä löytyvät myös tavara-autot esim. muuttoihin.

Uutena myös Dräger Interlock XT alkolukon myynti ja asennuspalvelu, sekä Mitax-taksamittarien asennus- ja korjauspalvelu.

Tervetuloa huoltoon sekä hyville autokaupoille!

Päästötön autoilu on tavoiteltavissa oleva visiomme huomisen kestävästä liikkumisesta - autoilusta, joka minimoi aiheuttamansa haitat, mutta maksimoi yhteiskunnalle antamansa hyödyt. Tämän tavoitteen eteen olemme investoineet vuosittain yli viisi miljardia euroa (Toyota).

Tavoitteemme sisältää auton koko elinkaaren, kuten materiaalien hankinnan, valmistuksen ja kuljetuksien aiheuttamien päästöjen eliminoimisen. Se sisältää täysin uudenlaisten moottoriteknologioiden kehittämisen käytönaikaisten päästöjen eliminoimiseksi, ja se sisältää käytöstä poistettujen autojen tarkan kierrätyksen.

Olemme jo saavuttaneet merkittäviä välitavoitteita. Yli kymmenen vuotta sitten toimme markkinoille ensimmäiset hybridiautot. Vuosi sitten saavutimme kaatopaikkajätteen nollatason kaikilla Euroopan tehtaillamme. Yksi lähivuosien tavoitteistamme on 95% kierrätysasteen saavuttaminen kaikkien automalliemme osalta. Perimmäisenä päämäärämme on täysin päästötön autoilu.

Auto-Jeni OY ympäristöpolitiikkamme:

Auto-Jeni Oy haluaa olla edelläkävijä ja esimerkillään tiennäyttäjä ympäristöasioissa omilla paikkakunnillaan. Auto-Jeni Oy edesauttaa toiminnallaan ympäristötietoisuuden parantumista kaikissa toimintaansa liittyvissä yhteyksissä. Auto-Jeni Oy:n liiketoiminnan tuotto täytyy saavuttaa siten, että ympäristöä kuormitetaan mahdollisimman vähän seuraamalla jätteiden määrää ja energian kulutusta. Kaikessa yrityksen kehityksessä ympäristö otetaan erityisesti huomioon Kaizen hengessä.

Kaizen tarkoittaa jatkuvaa toiminnan kehitystä. Kaizen on keskeinen osa Toyotan ja Auto-Jeni Oy:n toimintaperiaatteita.

Auto-Jeni Oy sitoutuu noudattamaan kaikkia toimintaansa liittyviä lakeja ja asetuksia.

Uudet työntekijät perehdytetään ympäristöasioihin ja ympäristöohjelman noudattamiseen ympäristökirjan avulla. Perehdyttäminen tapahtuu ympäristövastaavan avulla käymällä ympäristökirja uuden työntekijän kanssa läpi. Jätteiden käsittely opastetaan menettelyohjeistuksen avulla, jossa yksilöidään jokaisen jätteen lajittelu.

Varkaudessa 29.07.2017

Auto-Jeni Oy