TOYOTA RELAX

JOPA 10 VUOTTA VELOITUKSETONTA TURVAA

TYYNEYTTÄ TEILLE MAKSUTTOMALLA TURVALLA

Auton omistaminen voi nyt saada aikaan saman huolettomuuden tunteen kuin kesätuuli kutreillasi. Toyota Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen veloituksetta jopa kymmeneksi vuodeksi. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi 12 kk:n turvan. Sen aikana voit huoletta keskittyä vain ajamiseen. 

Turva kattaa pääosin auton yllättävät rikkoutumiset, pois lukien normaalit kulutusosat esim. jarruosat sekä huolto-osat kuten öljyn- tai ilmansuodattimet. Katso tarkempi kattavuus täältä.

Varaa huolto »

RENTOJA KILOMETREJÄ LÄPI VUODEN

Toyota-merkkihuollon laadun takaavat parhaat mekaanikot ja aidot alkuperäiset Toyota-varaosat. Ja nyt huolto-ohjelman noudattaminen on palkitsevampaa kuin koskaan: kun tuot Toyotasi määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan 12 kuukaudeksi. Relax-turvan voi uusia aina siihen asti kunnes ajoneuvo on 10-vuotias tai sillä on ajettu 160 000 kilometriä (ensin täyttyvän mukaan). Turva koskee 15.11.2021 jälkeen tehtäviä huoltoja.

TOYOTA RELAX KOHTEET

Tutustu Toyota Relax -turvaan kuuluvien kohteiden kattavaan listaan. Hakutoiminnolla tarkistat nopeasti kuuluuko etsimäsi osa turvan piiriin. 

Turvan piiriin ei kuitenkaan kuulu mm. seuraavat:
  • Luonnollinen kuluma
  • Säätötoimenpiteet
  • Vauriot ja väärinkäyttö

Katso kohteet »

ONKO TOYOTA RELAX SAATAVILLA AUTOOSI?

Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti vuosihuollon yhteydessä. Ensimmäisen Relax-turvan aktivointihuollon jälkeen on 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos tämän jälkeen noudatetaan huolto-ohjelmaa, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimukset:
  • Auto on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu yli 85 000 kilometriä.
  • Toyotan tehdastakuuta on jäljellä alle vuosi tai alle 15 000 ajokilometriä.
  • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 160 000 kilometriä.

 

TURVAN KESTO

Toyota Relax -turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Huomioitavaa on, että huoltokirjassa mainittua huoltoväliä ei saa ylittää ajallisesti, tai kilometrimääräisesti, jos haluaa Relax-turvan pysyvän voimassa. Muistathan varata autosi huollon ajoissa. Kysy lisää palvelusta lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi!

RELAX PALKITSEE USKOLLISUUDESTA

Hyödynnä jopa 10 vuoden maksuton turva

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tutustu yleisimpiin Toyota Relax -aiheisiin kysymyksiin.

Relax-turva on asiakkaalle veloitukseton ja Toyotan määräaikaishuoltoon sisältyvä palvelu. Se ei maksa mitään eikä se myöskään sido asiakasta mihinkään.
Huoltovälin pituinen turva, kun huollatat autosi valtuutetulla Toyota korjaamolle huolto-ohjelman mukaisesti – aina 10 vuoteen tai 160 000 km asti. Sen aikana voit huoletta keskittyä ajamiseen.
Tuomalla autosi valtuutetulle Toyota korjaamolle määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan, joka on voimassa seuraavaan huoltoosi saakka.
Toyota-korjaamot lisäävät Toyota Relax -turvan autoosi huoltovälin ajaksi aina määräaikaishuollon yhteydessä.
Relax-turvan voi uusia seuraavaksi huoltoväliksi aina 10 vuoteen tai 160 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan). Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti määräaikaishuollon yhteydessä. Toyota Relax -turva ei ole saatavilla, jos auto on vakuutusyhtiön lunastama.
• Auto on yli 2 vuotta vanha tai sillä on ajettu yli 85 000 kilometriä.
• Toyotan tehdastakuuta on jäljellä alle vuosi tai alle 15 000 ajokilometriä.
• Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 160 000 kilometriä.
Relax-turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Huomioitavaa on, että huoltokirjassa mainittua huoltoväliä ei saa ylittää ajallisesti, tai kilometrimääräisesti, jos haluaa Relax-turvan pysyvän voimassa. Kysy lisää palvelusta lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.
Turvaan kuuluu kattavasti auton mekaaniset sekä sähkötekniset komponentit, pois lukien mm. huolto-osat, väärinkäyttö ja luonnollinen kuluma. Kysy tarkemmat tiedot jälleenmyyjältäsi tai linkistä.
Toyota Relax pysyy voimassa, vaikka auton omistaja vaihtuisikin eli se seuraa autoa turvan voimassaoloajan.
Kyllä, tekemällä määräaikaishuolto Toyota korjaamolla, niin Relax kytkeytyy voimaan.
Relax aktivoituu vain valtuutetun Toyota korjaamon huolloissa ja Relax kattaa vain alkuperäiset Toyota-varaosat. Huollossa havaitut korjaukset on tehtävä Toyota korjaamolla.
Jos autossa ei ole voimassa olevaa turvaa eli autoon tehdään ensimmäinen Relaxin kytkevä huolto, niin tässä huollossa havaitut viat eivät vielä kuulu turvan piiriin. Ensimmäisen Relax aktivointihuollon jälkeen on myös 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos autoa kuitenkin huollatetaan huolto-ohjelman mukaisesti, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.
Turva on voimassa Suomessa. Jos asiakas joutuu korjauttamaan autoaan seuraavissa maissa: Andorra, Belgia, Tanska, Saksa, Ranska, Gibraltar, Kreikka, Iso-Britannia, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Irlannin tasavalta, Ruotsi, Sveitsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Tsekki, Unkari, Kypros, Viro, Latvia, Liettua, korjauskulu korvataan maksettua paikallisen valtuutetun Toyota korjaamon laskua vastaan, niiltä osin kuin se kuuluu tässä sopimuksessa mainitun turvan piirin. Hyvitys asiakkaalle tapahtuu vasta, kun Toyota Auto Finland Oy on tarkastanut korjauslaskun.
Luonnollinen kuluma, säätötoimenpiteet, vauriot ja väärinkäyttö. Kysy tarkemman tiedot jälleenmyyjältäsi tai linkistä.
Ei kuulu, mutta Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan. Hybridiakkuturva pysyy voimassa aina vuoden kerrallaan huollon jälkeen eli seuraavan huoltovälin. Toyotan hybridiakkuturva on voimassa kaikille Euroopan tuontiohjelmaan kuuluneille autoille.