Yritysautot

Toyota on ollut jo vuosia maailman arvokkain ja arvostetuin automerkki, eikä suotta: luotettavuudessa Toyota on kiistaton ykkönen. Toyota on myös hybriditeknologian edelläkävijä, ja hybridimallistomme onkin Suomen suosituin.

Kaikki Toyotan itselataavat hybridit ovat kattavasti varusteltuja, turvallisia, polttoainetaloudellisia ja pienipäästöisiä. Hybridiautomme ovatkin täydellinen valinta yrityksille, sillä alhaisten ylläpito- ja käyttökustannusten lisäksi hybridiyritysauto viestii oikeita arvoja ja yrityksen vastuullisuutta.

Hybridiautomme ovat täydellinen valinta myös käyttäjille. Ajaminen Toyotan hybridiautolla on helppoa, hauskaa ja hiljaista – aseta vain vaihteenvalitsin D-asentoon, lähde kevyesti sähköllä liikkeelle ja nauti ripeistä kiihdytyksistä ja äänettömistä rullauksista. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti. Ja mikäli haluat ajaa vieläkin enemmän sähköllä, mallistostamme löytyy myös ladattavia Plug-in Hybrid -malleja.

Lue lisää Toyota.fi -sivustolla

Suomen suosituin hybridimallisto

Onko valintasi kaupunkiauto, tyylikäs Sedan vai kenties täysikokoinen maasturi? Laajasta Toyota-mallistosta löytyy useita yritysautoilijoille suunnattuja kattavasti varusteltuja Business-malleja. Tutustu hybridivaihtoehtoihimme ja niiden Business-varusteluun.

Tutustu Toyota Hybrid Business -mallistoon »

Yritysautojen virtuaaliesittely

Tutustu interaktiivisesti Ville Klingan kanssa Toyota-työsuhdeautoihin ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Virtuaaliesittelyyn »

Varmin valinta taksiyrittäjälle

Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, ja Toyotan taksiturvan ansiosta taksiyrittäjä voi ajella vieläkin huolettomammin. Myönnämme merkkihuollossamme huolletulle taksiautolle peräti kolmen vuoden / 200 000 kilometrin taksiturvan. Lisäksi hybridin edut taksikäytössä ovat kiistattomia. Hybridimallin autovero on matalampi, käyttövoimaveroa ei ole lainkaan, polttoainekulut ovat alhaiset ja huoltokustannukset ovat perinteisiä polttomoottoriautoja pienemmät.

Tutustu vaihtoehtoihin »

Toyota on Hanselin puitesopimustoimittaja

Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteistyöhankintayhtiö Hanselin kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi.

Tutustu Hanselin hyväksymään mallivalikoimaan »