Täysin uusi Toyota C-HR

Nyt koeajettavissa

Täysin uusi Toyota C-HR rikkoo rajoja rohkealla ja erottuvalla ulkomuodollaan - ja tekee sen tyylillä! Uudistunut Toyota C-HR on muotoilun innovatiivinen edelläkävijä, joka uskaltaa olla erilainen. Malli on saatavilla hybridinä tai ladattavana plug-in hybridinä. Uusi Toyota C-HR on nyt koeajettavissa.

 

Tutustu malliin     Varaa koeajo

Ulkomuoto

Särmikäs muotoilu

Teknologia

Yksilöity käyttökokemus

Voimalinjat

Sähköistetyt voimalinjat

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen edelläkävijä
Varustelista ja hinnasto

Suunniteltu erottumaan

Radikaali ulkomuoto

Täysin uusi Toyota C-HR uskaltaa erottua massasta. Mallin huomiota herättävä muotokieli mukailee jo aiemmin esiteltyä konseptimallia, ja se yhdistää näyttävän ulkomuodon crossovereille tyypilliseen korkeaan ajoasentoon ja hyvään näkyvyyteen.

Kolmiulotteinen sivuprofiili

Dynaaminen sivuprofiilin muotoilu korostaa mallin voimakkaita ja geometrisiä muotoja.

Bi-tone -värimaailma

Uudessa saatavilla olevassa Bi-tone + -ulkovärissä tyylikäs musta katon väri jatkuu auton takaosaan korin kaaria seuraillen ja korostaa mallin ilmeikästä ulkomuotoa.

Elegantit sivuovien kahvat

Täysin uuden Toyota C-HR:n veistoksellisen tyylin kruunaavat koriin upotetut ulko-ovien kahvat.

20" kevytmetallivanteet

Saatavilla olevat tyylikkäät kevytmetallivanteet viimeistelevät modernin tyylin.

Panoraamakatto

Lämpöä ja UV-säteitä eristävä saatavilla oleva panoraamakatto luo matkustamoon tilaa ja valoa.

Älykästä teknologiaa

Saumaton käyttökokemus

Toyota C-HR:n eri järjestelmät ja multimedia muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa saumattoman, intuitiivisen ja käyttäjän omien mieltymysten mukaisen digitaalisen käyttökokemuksen.

12.3" Multimedianäyttö

Toyota Smart Connect -multimedialaitteen saatavilla oleva suuri ja teräväpiirtoinen 12,3-tuumainen HD-kosketusnäyttö sekä älypuhelimen integrointiominaisuus (Apple CarPlay® ja Android Auton™ ) tarjoavat erinomaisen ja vaivattoman käyttökokemuksen.

Digitaalinen mittaristo

Kuljettajakeskeisen ja innovatiivisen 12,3" digitaalisen mittariston visuaalinen ilme ja sisältö ovat muokattavissa kuljettajan mieltymysten mukaan.

Sisätilojen tunnelmavalaistus

Saatavilla oleva sisätilojen tunnelmavalaistus sisältää 64 erilaista väriteemaa ja niitä voidaan hyödyntää myös turvallisuus silmällä pitäen. Esimerkiksi ovea avattaessa järjestelmä varoittaa mahdollisesta takaa päin sivuuttavasta liikenteestä, ja varoituksen yhteydessä väriteema muuttuu punaiseksi korostamaan varoitusta.

Mukaansatempaava äänimaailma

Saatavilla oleva JBL Premium -audiojärjestelmä tajoaa laadukasta äänentoistoa.

Moderni matkustamo

Edistynyt teknologia sulautuu täydellisesti moderniin matkustamoon, joka huomioi sekä mukavuuden että tyylin. Ergonomisesti muotoillut istuimet ovat saatavilla näyttävällä kontrastitikatulla nahkaverhoilulla sekä kuljettajan istuimen muistipaikoilla.

Hybridivoimaa

Sähköistetyt voimalinjat

Entistä hiljaisemman ja nopeammin reagoivan viidennen sukupolven hybridivoimalinjan suunnittelussa on hyödynnetty Toyotan vuosikymmenien mittaista kokemusta luotettavien hybridien suunnittelusta. Täysin uusi Toyota C-HR tarjoaa valikoiman edistyneitä voimalinjoja, joista voit valita itsellesi ja elämäntyyliisi sopivan. Perinteisen itselataavan hybridin rinnalle on tuotu uusi ladattava plug-in -hybridi, joka yhdistää dynaamisen hybridisuorituskyvyn hiljaiseen ja päästöttömään sähköajoon.

Ladattava 2.0 Plug-in Hybrid

Toyota C-HR -mallisto täydentyy 2.0 -litraisella ladattavalla etuvetoisella plug-in hybridillä.

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.

Voimalinja

2.0 l Plug-in Hybrid

Sähköajokantama

62 km

Teho

220 hv
Lataaminen

Lataaminen on vaivatonta joko kotiinasennettavasta kotilatausasemasta ja julkisesta latauspisteestä.

Ennakoivaa ajoa

Predictive EV Drive -toiminto ennakoi navigoinnin määränpää- ja liikennetietojen perusteella akun varaustasoa matkallasi ja vaihtaa automaattisesti sähkö- ja hybridi-ajon välillä polttoainetehokkuuden sekä sähköajokantaman optimoimiseksi.

Geoaitaus

Navigointipohjainen geoaitaus siirtää auton automaattisesti EV-ajotilaan korkeajänniteakun varauksen sen salliessa, kun auto siirtyy matalapäästöiselle liikennealueelle (LEZ).

Sähköllä ladattu

Toyotan ladattavien hybridien suunnittelun lähtökohtana on ollut päivittäisten ajosuoritteiden mahdollistaminen pelkällä ladatulla sähköllä. Pidemmät ajomatkat taittuvat itselataavan hybridin voimin.

Ajettavuus

Toyota C-HR:n GA-C -alustarakenne tarjoaa erinomaisen ajettavuuden. Jousituksen, jarrujen ja ohjauksen hienosäätöä on edelleen kehitetty, ja uusi Toyota C-HR tarjoaa erinomaisen yhdistelmän mukavuutta, dynaamisuutta ja ajamisen varmuutta.

1.8 ja 2.0 Hybrid

Saatavilla ovat 1.8l Hybrid (etuveto) sekä ja 2.0l Hybrid (AWD-i -nelivetojärjestelmä).

Lopulliset arvot vahvistuvat tyyppihyväksynnässä.

Voimalinja

1.8 l ja 2.0 l Hybrid

Teho

140 hv ja 197 hv
1.8 Hybrid

1.8 Hybridi tarjoaa nopeaa kiihtyvyyttä ja hauskemman ajokokemuksen niin kaupungissa kuin maantiellä.

2.0 Hybrid

2.0 litran hybridivoimanlähteen myötä ajokokemus on entistäkin viihdyttävämpi ja miellyttävämpi.

AWD-i -nelivetojärjestelmä

2.0 -litraisen moottorin yhteydessä saatavilla oleva AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa hyvän pidon kaikissa olosuhteissa.

Ajotilan valinta

Kuljettaja voi valita ajotilanteeseensa sopivimman monista eri ajotilavaihtoehdosta.

Hybriditeknologia

Toyotan uusi, viidennen sukupolve hybriditeknologia vie ajokokemuksen täysin uudelle tasolle, jossa erinomainen suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa.

Hiilijalanjälkeä vastaan

Kestävän kehityksen puolesta

Täysin uuden Toyota C-HR:n suunnittelussa ja valmistamisessa on huomioitu kestävä kehitys ja kiertotalous. Hiilijalanjäljen pienentämiseksi ja kierrätysmateriaalien käytön lisäämiseksi on tehty lukuisia eri innovatiivisia toimia, jotka huomioivat koko auton valmistamisen elinkaaren.

Materiaalit

Täysin uusi Toyota C-HR esittelee uuden eläinvapaan materiaalin vaihtoehtona nahan käytölle mm. ohjauspyörän ja istuinten verhoiluissa.

Kierrätetty muovi

Edeltäjäänsä verrattuna kierrätysmateriaalien käyttö on kaksinkertaistunut, ja niitä käytetään eri muodoissaan jo yli sadassa eri auton osassa. Esimerkiksi istuinverhoilujen kankaassa on käytetty seosmateriaalia, joka on peräisin kierrätetyistä muovipulloista.

Ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Auton omamassaan on vaikutettu innovatiivisella suunnittelulla, esimerkiksi suurlujuusterästen laajamittaisemmalla käytöllä. Puskurien ulkokuoret on tehty esivärjätystä massasta. Tämä innovaatio auttaa vähentämään CO2-päästöjä sadoilla tuhansilla tonneilla auton valmistuselinkaaren aikana.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot