Yaris Hybrid

Ladattu positiivisella energialla

Uudessa Yarisissa energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen. Aktiiviseen elämäntyyliin täydellisesti sopiva kompakti tehopakkaus on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungin sykkeessä.

Uusi Yaris on nyt esittelyssä meillä – tervetuloa tutustumaan! Varaa koeajosi ennakkoon tästä.

Varaa koeajo

Intohimolla suunniteltu

Uusi Yaris on intohimolla suunniteltu raikas kokonaisuus. Auton ulkoasussa huomio kiinnittyy mm. sen veistoksellisiin ja voimakkaisiin linjoihin, näyttävään etusäleikköön ja tyylikkäisiin LED-takavaloihin, jotka täydentävät auton energistä ja raikasta olemusta.

Edeltäjäänsä lyhyempi, matalampi ja leveämpi Yaris tarttuu hetkeen uudella modernilla muotoilulla, joka kuvastaa sen aina valmiina lähtöön -asennetta.

Ketterä ajaa, mukava matkustaa

Toyotan uudelle GA-B-alustalle rakentuvan Yarisin akseliväli on entistä suurempi ja auto on entistä leveämpi, mikä tuo väljyyttä sinne, missä siitä on eniten hyötyä – auton matkustamoon. Uuden Yarisin pyörittely ja pysäköinti on kuitenkin helppoa ahtaissakin paikoissa, sillä lyhyemmän etuylityksen ansiosta auton kokonaispituus on edeltäjäänsä lyhyempi.

Kuljettajan paikalla kaikki tarvittava tieto on helposti saatavilla monitoimikosketusnäytön ja mittaristoon sijoitetun TFT-näytön ansiosta. Laadukkaat ja pehmeät materiaalit kautta matkustamon luovat lämpimän tunnelman auton sisätiloihin, modernin varustelun ja tyylikkäiden yksityiskohtien viimeistellessä matkustusmukavuuden.

Hiljaista ja ympäristöystävällistä hybridivoimaa

Auton kompaktit mitat, matalalla oleva keskipainopiste ja jäykkä korirakenne tekevät uudesta Yarisista ketterän ja helpon käsiteltävän. Yarisin konepellin alta löytyy Toyotan neljännen sukupolven hybriditeknologiaa, joka tarjoaa hiljaista ja voimakasta suorituskykyä. 1,5-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi Yaris on saatavilla myös kahdella eri bensiinimottorilla: 1,0 ja 1,5.

Täysin uusi 1,5-litrainen bensiinimoottori ja uudistettu neljännen sukupolven hybridijärjestelmä tarjoavat pirteää suorituskykyä polttoaineen kulutuksen ja päästöjen pysyessä alhaisina. Yli 20 vuoden hybridikokemuksen tuloksena syntynyt uusi, kevyt litiumioniakku varastoi nyt entistä enemmän virtaa, ja uusi itselataava hybridijärjestelmä pystyy palauttamaan enemmän energiaa, minkä ansiosta voit ajaa entistäkin suuremman osuuden ajostasi sähköllä – hiljaisesti ja päästöttömästi.

Kekseliäästi varusteltu

Uuden Yarisin kattavalta vakiovarustelistalta löytyy mm. Toyota Touch 2 -mediakeskus 7” kosketusnäytöllä, älypuhelimen integrointiominaisuus, LED-takavalot ja 3-puolainen nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Lisäksi saatavilla on innovatiivisia valinnaisvarusteita, kuten älypuhelimen langaton lataus, Smart Entry & Start -avaimeton käynnistys- ja lukitusjärjestelmä, JBL Premium Audio -äänentoistojärjestelmä kahdeksalla kaiuttimella sekä Toyota Skyview -panoraamakatto.

Toyota Safety Sense -turvavarustelun uusin sukupolvi tuo mielenrauhaa tien päälle. Auton vakioturvavarusteluun kuuluu Pre-Collision (PCS) - järjestelmä ajoneuvon, jalankulkijan ja pyöräilijän tunnistuksella sekä hätäväistöavustimella, kaistavahti ohjausavustimella (LTA), liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA), älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i) sekä kaukovaloautomatiikka (AHB).

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot