Energinen ja ikinuori Yaris viettää juhlavuotta. Juhlan kunniaksi esittelemme Yaris Y20 Edition -juhlamallin.

Kaksi vuosikymmentä sitten ensiesiintymisensä Pariisin autonäyttelyssä saanut Yaris on vakiinnuttanut paikkansa niin eurooppalaisten kuin suomalaistenkin sydämissä. Euroopan parhaiten myyvä Toyota-malli myös valmistetaan Euroopassa, Valenciennesin tuotantolaitoksessa Ranskassa.

Juhlamalli asettuu Yaris-mallistossa Active-mallin yläpuolelle.

Jotain tuttua ja paljon uutta

Yaris Y20 Edition -juhlamalli sisältää jotain tuttua ja paljon moderneja mausteita. Juhlamallin ulkoasun täydentävät tummanharmaat kylkilistat, etusäleikkö, sumuvalojen kehykset sekä 15” kevytmetallivanteet koneistettuine ehosteineen sävyttävät auton ulkonäköä yhdessä takaikkunoiden tummennuksen ja Y20-mallimerkintöjen kanssa.

Samaa, hyväksi havaittua tummanharmaata sävyä käytetään myös sisätiloissa. Esimerkiksi keskikonsoli ja verhoilukangas ovat saaneet uutta väriä pintoihinsa, ja satiinikromatut yksityiskohdat kuten tuuletussuulakkeiden sekä kaiuttimien kehykset, mittarien ulkokehät antavat sopivan arvon Y20-mallimerkinnälle kojetaulussa.

Yaris Hybrid Y20 Gold Edition

Kun Toyota Yaris esiteltiin ensimmäisen kerran Pariisin autonäyttelyssä vuonna 1998, se oli pukeutunut näyttävään kullanväriseen ulkomaaliin. Juhlavuoden kunniaksi tuomme mallistoon myös rajoitetun erän Yaris Hybrid Y20 Gold Edition -autoja, samalla upealla kullanvärisellä ulkovärillä. Tummanharmaa katon värin tuo modernin mausteen erikoismallin ulkoasuun, jonka viimeistelyssä toistuvat samat tummanharmaat yksityiskohdat kuin Y20 Edition -mallissakin.