Toyotan hyötyajoneuvomallisto täydentyy täyssähköisellä Proace EV -mallilla

Toyotan hyötyajoneuvomallisto laajenee täyssähköisellä Proace EV -mallilla, joka on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen maalis-huhtikuussa 2021.

Uusi Proace EV tarjoaa jopa 330 kilometrin sähköajokantaman

Toyotan ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvo, Proace EV, tarjoaa jopa 1275 kg:n kantavuuden, 1000 kg:n vetomassan ja jopa 313 kilometrin sähköajokantaman (WLTP). 

Korkeajänniteakusto on sijoitettu tavaratilan lattian alle, minkä ansiosta auton ajettavuus on erinomainen. Akusto ei myöskään syö tilaa kuormatilalta, vaan EV-mallin kuormatila on vastaava kuin polttomoottorikäyttöisissä sisarmalleissa.

Kaksi eri koripituutta: Compact tai L2

Toyota Proace EV -malli on saatavana kahdella eri koripituudella: Compact ja L2. Molemmat korimallit ovat viisiovisia, ja molemmissa versioissa on ikkunalliset takapariovet. Compact-korimallin kuormatila on 4,6 m3 ja L2-korimallin 6,1 m3

Compact-korimalli on aina varustettu 50 kWh:n akustolla, kun taas L2-koripituuden yhteydessä akuston koko on valittavissa 50 kWh:n ja 75 kWh:n välillä. WLTP-testisyklillä mitattuna 50 kWh:n akusto mahdollistaa 230 km:n toimintasäteen ja 75 kWh:n akusto jopa 313 km:n toimintasäteen. Sähkömoottorin maksimiteho on 100 kW ja maksimivääntö 260 Nm. Auton huippunopeus on rajoitettu sähköisesti 130 km/h -lukemaan.

Käytännöllinen ja helppo lataus

50 kWh:n akusto on ladattavista tyhjästä 80 % varaustasoon noin puolessa tunnissa 100 kW:n pikalatausasemalla. 75 kWh:n akuston vastaava latausaika on noin 45 minuuttia. Mikäli autoa ladataan muualla kuin pikalatausasemalla, auton sisäinen 11 kW:n tehoinen AC-laturi on apuna lataamisessa. Auton tehokas latauksenhallinta mahdollistaa akuston pitkän käyttöiän ja käyttöomainaisuuksien säilymisen.

Kattavasti varusteltu

Toyota Proace EV -mallin kattava vakiovarustelu sisältää mm. korinväriset puskurit sekä ovenkahvat, automaatti-ilmastoinnin, avaimettoman sisäänkäynnin ja käynnistyksen, pysäköintitutkan sekä peruutuskameran ja 7” kosketusnäytöllä varustetun mediakeskuksen. Lisävarusteena saatavana oleva Teknologia-paketti sisältää karttanavigoinnin, Toyota Safety Sense -turvavarusteet (ml. PCS-automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus sekä automaattiset kaukovalot) sekä akustisesti eristetyn tuulilasin ja HUD-tuulilasinäytön.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot